Blaupunkt-uutuuksissa on historian havinaa!

Retrossa vara parempi! Kevään Blaupunkt-uutuudet henkivät niin vahvasti 70- ja 80-lukua, että moni voi hieraista silmiään – juuri tällainenhan minulla oli ensimmäisessä autossani. Laitteiden retro ulkonäkö on kuitenkin vain hämäystä, sillä tekniikka vastaa nykypäivän vaatimuksia.

Blaupunkt Bremen SQR 46 DAB – Klassikkoradion uusi tuleminen

Blaupunkt Bremen SQR 46 oli vuonna 1986 esitelty autoradio, joka oli vakiovarusteena muun muassa legendaarisessa Porsche 911 -mallissa. Nyt ikoninen radio on jälleen markkinoilla – tosin uusittuna versiona, jossa ulkonäkö vastaa alkuperäistä, mutta toiminnoista löytyvät nykyaikaiset puhelin-, data- ja mediaominaisuudet.

Klassikkoradion uudistunut versio sopii erityisesti 80-90-luvun automalleja entisöiville harrastajille, jotka haluavat säilyttää ohjaamon alkuperäisen ilmeen, mutta eivät tinkiä nykyaikaisista ominaisuuksista.

Tuotenumero: 2001018000000

Blaupunkt Vintage Sound -pallokaiutin on täällä taas

Myös vuosina 1973–1986 markkinoilla ollut Blaupunktin ikoninen pallokaiutin tekee paluun! Uudistuneet Vintage Sound -kaiuttimet ovat ulkoisesti edeltäjiensä kaltaisia ja niiden tukeva kääntöalusta mahdollistaa kaiuttimen kääntämisen parhaaseen kuunteluasentoon.

Vintage Sound -retrokaiuttimet näyttävät erityisen upeilta 70- ja 80-luvun harrasteautoissa, mutta sopivat toki muihinkin menopeleihin. Huomioithan, että kaiuttimet myydään yksittäin.

Tuotenumero: 2003020000000

Oy Kaha Ab

Suomen suurimpiin autovaraosien, ajoneuvojen ja veneiden lisävarusteiden maahantuonti- ja tukkuliikkeisiin kuuluva Kaha on toiminut alalla jo vuodesta 1934.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.