Copart FRC Ahvenisto huipentaa sarjan avauskauden

Copart Suomi Oy on vahvasti mukana Ahveniston päätösosakilpailussa.

  • Ahveniston FRC-osakipailu saa nimikkokumppanin
  • Kumppanina toimii Copart Suomi Oy
  • Tapahtumaan on yleisölle vapaa pääsy

Suomalaisen rata-autoilun kuninkuussarjan, Finnish Racing Championshipin, kauden huipentava osakilpailu ajetaan Hämeenlinnan Ahvenistolla. Kilpailu kantaa virallisesti nimeä Copart FRC Ahvenisto nimikkoyhteistyökumppaninsa, Copart Suomi Oy:n hypättyä mukaan kilpailun toteutukseen. Copartin panos näkyy paitsi kilpailun nimessä ja radan varrella, myös kilpailun aikana järjestettävän sidosryhmätilaisuuden muodossa.

Copart Suomi Oy (entinen Autovahinkokeskus/AVK) on vaurioajoneuvojen realisointiin ja online-huutokauppaan erikoistunut palveluntarjoaja. Copart myy huutokauppansa kautta lähes 20 000 ajoneuvoa vuosittain, tarjoten valikoimaa kaikenlaisille ostajille. Copart edistää ajoneuvojen taloudellista, turvallista sekä ympäristöystävällistä uudelleen käyttöä, kierrätystä ja hyödyntämistä. Copartin sydän sykkii myös vastuulliselle moottoriurheilulle.

  • Moottoriurheilulla on ainutlaatuinen kyky tuoda ihmiset yhteen taustoista tai yhteyksistä riippumatta. Moottoriurheilun voimakas viesti yhtenäisyydestä ja yhteisöllisyydestä resonoivat vahvasti Copartin arvojen kanssa. AKK:n tavoite autourheilutoiminnan mahdollistamisesta ja edistämisestä ympäröivässä yhteiskunnassa sekä urheilujärjestökentässä kestävällä ja vastuullisella tavalla tuki päätöstämme lähteä mukaan tukemaan FRC-osakilpailua. Moottoriurheilulla on Suomessa rikas historia ja toimintaa tukemalla panostamme lajin tulevaisuuteen sekä lahjakkaisiin urheilijoihin, kertoo Copartin toimitusjohtaja Jan Johansson.

Ahveniston valinta Copartin nimeä kantavaksi osakilpailuksi oli luonnollinen radan rikkaan historian sekä hyvien katselumahdollisuuksien takia. Myös FRC-sarjan luokille ominainen tasaväkinen ja rehellinen kilvanajo osuu yksiin Copartin arvojen kanssa.

  • Maamme legendaarisin moottoriurheilu-areena, Ahvenisto, kätkee kaarteisiinsa lukuisia kutkuttavia tarinoita, joihin pääsemme kirjaamaan myös tämän vuoden FRC:n finaaliviikonlopun käänteet. Toivomme näkevämme urheilijoiden huippusuorituksia radalla sekä areenan täydeltä kansallisia sekä kansainvälisiä kannatusjoukkoja. Odotamme innolla upeaa ja adrenaliinintäyteistä viikonloppua Ahvenistolla, missä intohimoiset moottoriurheilun ystävät voivat jakaa rakkauden lajiin, Johansson kertoo.

FRC-sarjan promoottori Mika Heinonen toivottaa Copartin tervetulleeksi mukaan FRC-sarjaan.

  • On todella hienoa saada FRC-sarjan finaalikilpailun kumppaniksi Copart Suomi Oy:n kaltainen yritys. Neuvotteluissa on alusta asti ollut hyvä yhdessätekemisen meininkin, ja jaamme paljon samoja arvoja ja sidosryhmiä. Uskon tämän aloittavan hyvän yhteistyön, mistä kummatkin osapuolet hyötyvät nyt ja tulevaisuudessa, Heinonen sanoo.

Copart FRC Ahvenisto ajetaan 16.-17.9. Ahveniston moottoriradalla. Kilpailuun on yleisölle vapaa pääsy.

3 kommenttia artikkeliin ”Copart FRC Ahvenisto huipentaa sarjan avauskauden”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.