Hauskoja ja uniikkeja tee-se-itse-halloweenasuja

Halloweenina hullutellaan ystävien ja perheen kesken ja pukeudutaan hauskoihin asuihin. Tämä mystinen ja hauska juhla on pian taas täällä ja oikeanlaisen puvun löytäminen onkin tällä hetkellä päällimäisenä monen juhlijan ja syksyintoilijan mielessä. Poissa ovat seksikkäät kissanaiset, punahilkat, lentoemännät, tiikerit, pirut ja hoitajat ja tylsät poliisit ja palomiehet – nykyään halutaan erottua joukosta. Nykyään on varsin trendikästä pukeutua mitä eriskummallisempiin asuihin, jotka erottuvat edukseen joukosta ja jotka on helppo valmistaa itse. Nykyaikana varsin suosittu ja ympäristön suojelemiseen keskittynyt tee-se-itse-kulttuuri ulottuu myös halloween-asuihin.

Halloweenbileet ystävien kesken on varsin mielekäs keino juhlistaa tätä hullunhauskaa ja mystiikkaa hehkuvaa juhlapyhää. Pimeänä hehkuva ilta, kynttilät, puissa keikkuvat oranssit lehdet ja kurpitsat luovat mielekkään ja tunnelmallisen miljöön halloweenbileille. Bileet voi järkätä myös pienessäkin asunnossa, ja toisin kuin kesän grillijuhlat, halloweenbileet eivät vaadi pihaa tai parveketta. Tärkeintä halloweenbileissä on oikeanlaisen tunnelman luominen, oikeanlainen tarjoilu ja oikeanlaiset vetimet.

Tässä muutamia hauskoja ja helppoja tee-se-itse-pukuideoita sinulle ja ystävillesi:

1. Kasviasu

Kasviksi pukeutuminen on hauska ja uniikki idea, jossa luovuus, rakkaus luontoa kohtaan ja hauskuus yhdistyvät. Voit esimerkiksi poimia ulkoa oksia ja liimata niihin paperisia vihreitä lehtiä, ja kiinnittää ne henkseleihin kiinnitettyyn hulavanteeseen. Voit myös liimata oksia trikooasuusi kiinni. Kasviksi pukeutuminen on uniikki ja vaivaton idea, jonka toteutus onnistuu nopeasti ja vaivatta. Se ei myöskään vaadi suurta valikoimaa erilaisia välineitä.

2. Viinirypäleeksi pukeutuminen

Hupaisa asu! Viinirypäleasun loihtiminen onnistuu violettien ilmapallojen avulla. NViinirypäleasu on helppo ja nopea loihdittava. Hanki itsellesi pussillinen ilmapalloja, puhalla ne täyteen, ja liimaa puhalletut pallot yksitellen esimerkiksi vihreän väriseen ja ihon myötäiseen trikooasuun. Koristele vielä koko komeus kireällä ja pienellä vihreällä hatulla. Voit halutessasi maalata naamasikin vihreäksi, jos sinultä sattuu löytymään vihreitä kasvovärejä.

3. Sämpyläksi pukeutuminen

Sämpylä on mukava ja omaperäinen asu, jonka loihtiminen onnistuu samalla tavalla kuin viinirypäleasun loihtiminen. Tarvitset vain trikooasun, velkrotarroja kiinnitystä varten, sekä kaksi kookasta ruskeaa sohvatyynyä. Hanki vaikka kirpputorilta kaksi kookasta ja ruskeaa sohvatyynyä, sekä velkrotarroja kiinnitystä varten. Ompele yksi velkrotarra toiselle puolelle yhtä tyynyä, ja velkrotarran toinen puoli kokovartaloasuusi. Kiinnitä tämän jälkeen tyyny kokovartaloasuusi. Trikooasusi väri on sinusta kiinni: jos haluat muistuttaa vaikkapa hot dogia, valitse itsellesi pinkki trikooasu. Jos taas haluat muistuttaa vaikkapa juustosämpylää, valitse itsellesi keltainen trikooasu.

Eikun askartelemaan ja hauskoja halloweenasuja kokoamaan! Asut ovatkin parhaimmassa tapauksessa ja oikein tehtyinä varsin tehokkaita juhlien ja mielen piristäjiä, jotka auttavat nostattamaan juhlien tunnelmaa. Syksy tarjoaa mainion tilaisuuden eri kanavien tee-se-itse-asuihin tutustumiseen ja erilaisten ideoiden kokeilemiseen.

Juhlien järjestäminen ja halloweenasujen luominen eivät suinkaan ole ilmaista huvia. Jos kaipaat lisätienestejä, on sijoittaminen verkossa mainio tapa ansaita rahaa samalla, kun keskityt hauskan pitoon ystäviesi kanssa. Bitcoin Prime tarjoaa mainion mahdollisuuden sijoittamisen aloittamiseen ja sijoitusten tekemiseen.

Bittirahat ovat jännittävä sijoituskohde, sillä niiden kurssi voi vaihdella dramaattisestikin lyhyen ajan sisällä. Tämä tarkoittaa, että sinun olisi pidettävä tarkasti silmällä bittirahojen kurssien muuttumista. Kaipaatko lisätienestejä ja ideoita säästöjen kerryttämiseen? Tarvitset vain kiinnostusta sijoittamista kohtaan, rohkeutta, ja uteliaisuutta. Muistathan ennen sijoittamisen aloittamista, että sijoittamiseen liittyy aina riski, olipa kyse sitten pienistä tai isoista summista. Onnea matkaan!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.