Italian nelikko ajaa uuden Hankook FFF Racing Teamin nimissä 49. ADAC TOTAL 24h -kisassa

Vahvempia yhdessä – Hankook ja FFF Racing Team toimivat yhdessä tämän moton mukaisesti tänä vuonna. Tavoitteena on pyrkiä parhaisiin mahdollisiin tuloksiin 49. ADAC TOTAL 24h -kisassa Nürburgringilla. Ensimmäisen testisession on tarkoitus tapahtua 20.3., mutta kuljettajanelikko on jo nimetty. Nelikko sisältää vain italialaisia Lamborghini-kuljettajia, jotka pyrkivät valloittamaan Nürburgringin Hankookin korkealaatuisilla Ventus Race -renkailla. Uusi kumppanuus osoitetaan visuaalisesti sillä, että Lamborghini Huracán GT3 EVO:n ulkoasu yhdistää graafisia elementtejä ja värejä sekä Hankookilta että FFF Racing Teamilta.

Nürburgringin ADAC TOTAL 24h -kisa on yksi vaativimmista kestävyysklassikoista koko maailmassa. 25,37 kilometrin mittainen Nordschleifen ja Grand Prix Circuitin yhdistelmä yhdistettynä Eifelin alueen ennalta-arvaamattomaan säähän tuottaa melkoisia haasteita niin ihmisille kuin moottoreillekin. Niinpä Hankook FFF Racing Team onkin valinnut edustajikseen huippuluokan kuljettajia 24 tunnin maratonia varten ja kilpailee myös Nürburgringin kestävyyssarjassa ennen varsinaista päätapahtumaa.

Lamborghini Huracán GT3 EVO:n ratin takana nähdään Andrea Caldarelli ja Marco Mapelli. Nämä kaksi kuljettajaa ovat saaneet niin kuljettajan kuin tiiminkin tittelit Blancpain GT -sarjassa ja voittivat myös Blancpain GT -kestävyyskisan samalla autolla. Hankook FFF Racing Teamin kolmas kuljettaja on Mirko Bortolotti, joka on jo kahdesti saanut osansa menestyksestä Lamborghini Huracán GT3 EVO:n ohjaamossa: hän menestyi 24 tunnin Daytonan GTD-luokassa ja voitti saman luokan 12 tunnin kisan Sebringissä. Italialaisen nelikon viimeistelee sen kuopus Giacomo Altoè, jonka suurin saavutus tähän mennessä on International GT Open -kisan kokonaisvoitto. 

Songyang Fu, Hankook FFF Racing Teamin johtaja:

Olen äärimmäisen tyytyväinen siihen, että voimme esitellä näin vahvan kuljettajanelikon. Kaikki neljä kuljettajistamme ovat jo saavuttaneet menestystä ja voittaneet kanssamme monia mestaruuksia. ADACTOTAL 24h -kisa Nürburgringillä on joka vuosi suuri haaste kaikille, jotka osallistuvat siihen. Premium-rengasvalmistaja Hankookin erinomaisten kilparenkaiden ansiosta Lamborghini Huracán GT3 EVO:mme mahtavine kuljettajineen on valmis tähän haasteeseen. Korostamme tätä uutta kumppanuutta myös visuaalisesti yhdistämällä Hankookin värejä ja muotoiluratkaisuja perinteisiin graafiisiin Lamborghini-elementteihin automme ulkoasussa.

Manfred Sandbichler, Hankookin moottoriurheilun johtaja Euroopassa:

Tämä huippuluokan kuljettajanelikko antaa Hankook FFF Racing Teamille erittäin hyvät mahdollisuudet voittaa 49.ADAC TOTAL 24h -kisa. Kaikki neljä italialaista kuljettajaa ovat omaa luokkaansa GT-luokassa ja ovat jo osoittaneet taitonsa Lamborghini Huracán GT3 EVO:n ratin takana. Eifelin 24 tunnin klassikkoa edeltävien kisojen aikana voimme hienosäätää yhteistyötä kaikkien projektiin osallistuvien kesken. Hankookin ja FFF Racing Teamin erinomainen yhteistyö näkyy selkeästi myös siinä, miltä auto näyttää: se yhdistää sekä Hankookin että Lamborghinin värejä ja graafisia elementtejä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.