Nyt kauttamme edullisesti tietokonetarvikkeita Data-Systems verkkokaupasta

Data-Systems.fi on Suomen suurin IT-tuotteiden myymälä, jolla on yli 29 vuoden kokemus alalta. Heidän valikoimaan kuuluu tällä hetkellä yli 800 000 tuotetta, joista suurin osa keskittyy varaosiin ja tarvikkeisiin.

Heidän tuotevalikoimaansa kuuluu muun muassa muistikortteja, kaapeleita, kovalevyjen ja emolevyjen komponentteja, tietokoneita, tulostimia ja paljon muuta.

Yrityksen visio

Data-Systems on vuonna 1993 perustettu perheyritys, jonka alkuvuosina toiminta keskittyi vahvasti muistituotteisiin. Yritys on kuitenkin vähitellen laajentunut kattamaan lähes kaikki IT-tuotteiden osa-alueet. Tällä hetkellä heidän laaja tuotevalikoima kattaa yli 800 000 tuotetta, joista suurin osa on varaosia ja tarvikkeita.

Riippumaton ja ekologinen

Yhtiö on 100 %:sti yksityisessä omistuksessa ja perinteinen perheyritys. Oli ostoksesi pieni tai suuri saat aina yhtä hyvää palvelua. Ostamalla Data-Systemssistä tuet myös suomalaista työtä ja yrittäjyyttä.

Myös ympäristöstä huolehtiminen on Datga-Systemsille tärkeä asia. Yritys käyttää ainoastaan kierrätyskelpoisia ja ekologisia toimistotarvikkeita ja pakkaus- materiaaleja. Yritys myös huolehtii vanhojen IT-laitteiden asianmukaisesta kierrätyksestä.

Tietokoneen kokoaminen itse

Tietokoneen kokoaminen itse on mahdollista, kunhan omaa hieman teknistä osaamista ja kärsivällisyyttä. Kokoamalla tietokoneen itse voi säästää rahaa, koska kaupallisten tietokoneiden hintoihin sisältyy usein valmistajien kuluja.

Tietokoneen kokoaminen itse koostuu yksinkertaisesti osien yhdistämisestä toisiinsa. Tyypillisesti tarvitaan emolevy, keskusyksikkö (CPU), muistia (RAM), kiintolevy, näytönohjain, virtalähde, näyttö ja käyttöjärjestelmä. Ennen osien ostamista kannattaa tehdä huolellinen suunnitelma ja tarkistaa, että kaikki osat ovat keskenään yhteensopivia.

Kun osat ovat valmiina, tietokoneen kokoaminen alkaa emolevyn kiinnittämisellä tietokonekoteloon. Tämän jälkeen osat asennetaan emolevylle, ja lopuksi tietokoneen kaikki johdot ja kaapelit liitetään paikoilleen.

Kun tietokone on kasattu, kannattaa tarkistaa, että kaikki osat toimivat kunnolla. Tähän voidaan käyttää esimerkiksi tietokoneen käynnistämistä BIOS-tilassa. Kun kaikki on kunnossa, käyttöjärjestelmä voidaan asentaa ja tietokone on valmis käytettäväksi.

On tärkeää huomata, että tietokoneen kokoaminen itse vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta. Jos ei ole varma, osaako koota tietokonetta itse, on parempi harkita valmiin tietokoneen ostamista tai pyytää ammattilaisen apua.

Yksi kommentti artikkeliin ”Nyt kauttamme edullisesti tietokonetarvikkeita Data-Systems verkkokaupasta”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.