Rengasmestarit

Henkilöautojen renkaat & vanteet

Henkilöautojen renkaat

Rengasmestarit Oy tarjoaa henkilöautojen renkaat kilpailukykyiseen hintaan. Varastosta sesonki aikaan löytyy Hankook, Aeolus, Laufenn ja Kapsen merkkisiä renkaita kysytyimmistä koista. Tilaamalla saamme myös tarvittaessa muita merkkejä kuten Nokialaiset, Continental ja Michelin.

Asennus- ja varastointipalvelut

Rengasasennuksien odotusajan saat minimoitua varaamalla ajan etukäteen. Usein vaihdamme renkaasi kohtuullisessa ajassa ilman ajanvaraustakin mutta sesonki aikoina vaihtoa saattaa joutua odottamaan pidemmänkin aikaa. Kummassakin toimipisteessä käytössäsi on asiakastilat sekä WC.

Henkilöautojen renkaat voit jättää kausisäilytykseen kumpaankin toimipisteeseemme. Säilytys 50€/kausi.

Henkilöautojen vanteet

Kauttamme saat tilattua esimerkiksi seuraavat vannemerkit: BBS, Keskin, HRE, Barzetta, 885 ja Mam. Toimitamme muun muassa www.vanne.fi, www.vannetukku.fi, www.vanteesi.fi -tukkujen vanteita, käy tutustumassa heidän valikoimiin ja pyydä meiltä tarjous!

Asiakkaiden suusta kuultua

Ihan mielettömän hyvää palvelua! Autosta puhkesi rengas ja katsastusaikaan oli kymmenen minuuttia, mutta apu löytyi läheltä ja autokin ehti katsastukseen. -Viivi

Todella nopea, luotettava ja ammattitaitoinen palvelu. Asiakaspalvelu kohdilla ja asennetta löytyy enemmän kuin suuresta kylästä! -Arttu

Raskaan kaluston renkaat & vanteet

Raskaan kaluston renkaat

Rengasmestarit Oy tarjoaa raskaan kaluston renkaat kilpailukykyiseen hintaan. Kuorma-autojen suosikkirenkaisiin kuuluvat Hankook, Cordiant ja Aoelus. Työkoneille valikoimastamme löytyvät Bkt, Alliace ja Mitas -merkit. Tilaamalla saamme myös tarvittaessa muita merkkejä. Kuorma-auto asiakkaidemme pyörät varastoimme ilmaiseksi Sammatin tiloissamme.

Asennuspalvelut

Rengasmestarit Oy on tarjonnut liikkuvan rengaspalvelun raskaallekalustolle sekä maatalouteen jo vuodesta 2008. Meiltä saatte rengaspalvelut kotiin, hallille, työmaalle tai missä ikinä kalustonne sijaitseekaan, tai minne renkaanne hajoaakaan.

Renkaiden pinnoitus ja nastoitus

Pinnoitamme asiakkaan omia runkoja sekä myymme jo pinnoitettuja runkoja. Toiveidenne mukaisesti pinnoitus tehdään joko edullisilla Calgo pinnoilla tai laadukkaalla kotimaisilla Nokian Noktop pinnoilla. Lisäksi nastoitamme raskaankaluston renkaita laadukkailla kotimaisilla Tikka -nastoilla.

Raskaan kaluston vanteet

Kuorma-autohin kauttamme saat Koy:n ja Hayes Lemmerz:in laatuvanteet. Maatalouteen kauttamme saat kotimaiset Levypyörä Oy:n säädettävät vanteet, vannekehät, keskiöt ja välikiekot.

Yhteyshenkilöt

Rengasmestarit Sammatti

Jani Vaahtera
Toimipisteen päällikkö Jani Vaahtera
044 378 4444
jani.vaahtera(at)rengasmestarit.fi

Rengasmestarit Virkkala

Janne Vinkka
Toimipisteen päällikkö Janne Vinkka
0400 381 290
janne.vinkka(at)rengasmestarit.fi

Hallinto ja liiketoiminnan kehittäminen

Simo Takanen
Toimitusjohtaja Simo Takanen
040 5457 198
simo(at)rengasmestarit.fi

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.