Rallin MM-sarjan avausosakilpailu ensi viikolla – tässä on C Moren tuore tiimi

Rallin MM-sarjassa alkaa ensi viikolla historiallinen kausi Rally 1 -hybridiautojen myötä. Myös suomalaiskatsojille on luvassa kaikkien aikojen palvelu, kun C More välittää suorana ja suomeksi selostettuna kaikkien MM-rallin erikoiskokeiden tapahtumat.

rovanpera-4.jpg
Rallikausi alkaa legendaarisissa Monte Carlon maisemissa.

C More seuraa suomalaiskuljettajien suorituksia ja Kalle Rovanperän mestaruusjahtia aina Monte Carlon MM-avausrallista 20. tammikuuta alkaen. C Moren kattava lähetyskokonaisuus välittää suorana tärkeimmät tapahtumat kaikista kauden erikoiskokeista, joita täydentävät lauantain ja sunnuntain studio-osuudet. Lauantaina studiotiimi purkaa tapahtumia sekä huoltotauon aikana että päivän päätteeksi. Sunnuntaina puolestaan viikonloppu vedetään studiossa yhteen tuoreeltaan kisan päätyttyä.

Asiantuntijoina C Moren tiimissä ovat kaksinkertainen rallin maailmanmestari Marcus Grönholm sekä niin kuskeina kuin kommentaattoreina kokeneet Jari Ketomaa ja Riku Tahko. Asiantuntijatiimiä täydentää tuoretta kokemusta ratin takaa tuova, tälläkin kaudella WRC2-luokassa ajava Teemu Suninen. Selostuksesta vastaa C Moren katsojille entuudestaan tuttu kaksikko Juho Kokko ja Aleksis Ärje.

”Käsillä on poikkeuksellinen MM-rallikauden avaus. Suurimpana kysymysmerkkinä ovat tietysti uudet hybridiautot ja niiden toimivuus. Toivotaan, että tallit saavat laitteet pelittämään ja uudistukset toimivat heti ensimmäisestä kisasta lähtien. Suomalaisittain seurataan tiiviisti myös Kalle Rovanperää, joka vauhdillisesti on täysin mukana mestaruustaistossa”, ennakoi Grönholm alkavan kauden kynnyksellä.

C Moren rallistudiota luotsaa itsekin rallia nuorempana harrastanut juontaja Satu Tuomisto, jonka kiinnostus on kasvanut myös parinkymmenen vuoden ajan töiden kautta Jyväskylän MM-rallissa.

”Hyvällä tavalla jännittää heittäytyä nyt uuteen livelähetysten juontajana, ja odotan jo innolla kauden alkua. Tiedossa on taatusti oppimatka rallin saloihin. Uskon, että tuon hyvän twistin lähetyksiin pitämällä asiantuntijoidemme jalat maassa ja asettumalla katsojan rooliin”, kertoo Tuomisto.

Monte Carlon avauskilpailussa 20.–23.1. studiossa Satu Tuomiston kanssa ovat asiantuntijat Jari Ketomaa ja Teemu Suninen. Lähetykset selostaa Juho Kokko. Lauantain ja sunnuntain studio-osuuksien lisäksi alkavan kauden asetelmia puidaan studiotiimin voimin myös ensimmäisenä kisapäivänä torstaina.

Kaikki lähetykset ovat katsottavissa C Moren suoratoistopalvelusta sekä C More Max -kanavalta. Moottoriurheilunnälkään C More esittää tänä vuonna lisäksi EM-rallia, Rallicrossin MM-sarjaa sekä Motocrossin MM-sarjaa.

WRC Monte Carlo C Moressa 

Torstai 20.1. klo 20.30-23.15 
Erikoiskokeet 1-2 ja WRC-studio 

Perjantai 21.1. klo 9.55-18.30 
Erikoiskokeet 3-8 

Lauantai 22.1. klo 9.10-17.30 
Erikoiskokeet 9-13 ja WRC-studio 

Sunnuntai 23.1. klo 9.25-15.00 
Erikoiskokeet 14-17 ja WRC-studio

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.