Sardinian MM-ralli: Lappi kärjessä, Rovanperä tekee nousua

Rovanperä on saanut ajaa edellä, mutta sään muuttuessa, alkaa myös rallin tuloslista muuttua. Aamulla Rovanperä kertoi vielä omalla sometilillään:

Meidän toivomaamme sadetta ei saatu aamulle joten auraamista oli jälleen reilusti – varsinkin lenkin pisimällä ’Monte Lernon’ pätkällä joka oli lähes täysin kuiva. Eikä tilannetta auttanut tiellä seisseet lehmät jotka väistääksemme jouduimme ajamaan hieman ojan puolella. Tällä hetkellä on jonkin verran sadetta ilmassa joten toisesta lenkistä voi tulla vielä entistäkin rajumpi.

2023 FIA World Rally Championship / Round 06 / Rally d’Italia Sardegna / 1st-4th June, 2023 // Worldwide Copyright: Toyota Gazoo Racing WRT

Viimeisen pätkän aikana sade viimein saapui! Kun näin kaiken sen sateen ja mudan, tiesin, että tämä oli meidän mahdollisuutemme puskea eteenpäin, enkä tiedä miksi, mutta sateella minusta tuntuu kuin olisin kotona. Hienoa päättää päivä erikoiskokeen voittoon ja pystyimme myös nousemaan sijoituksissa, joten huomisen lähtöpaikkamme pitäisi olla hyvä! Katsotaan miten sää huomenna muuttuu ja mitä saamme aikaan!

Kalle Rovanperä

Lauantaihin lähdetään

1. Lappi
2. Ogier +0.1
3. Neuville +18.6
4. Kalle & Jonne +46.1
5. Katsuta +47.4
6. Evans +1:05.6
7. Tänak +1:09.8

Esapekka Lappi kärjessä

Hienoa olla maalissa, se (EK7) oli melko hankala erikoiskoe, ja saimme myös vasempaan takarenkaaseen puhkeaman, joka alkoi hieman häiritä. Mutta olemme täällä, kaikki on kunnossa, ja odotamme innolla huomista.

Lähde: https://www.facebook.com/EsapekkaLappiOfficial

Esapekka Lappi on suomalainen rallikuljettaja. Hän syntyi 17. tammikuuta 1991 Pieksämäellä, Suomessa. Lappi on kilpaillut sekä kansallisissa että kansainvälisissä rallisarjoissa. Hän nousi laajemman huomion kohteeksi voittaessaan Junior World Rally Championshipin vuonna 2012. Tämän jälkeen hän jatkoi menestystään ja siirtyi kilpailemaan WRC-sarjaan (World Rally Championship). Lappi on edustanut useita tallia, mukaan lukien Toyota Gazoo Racing WRT ja Citroën Total WRT. Hän on saavuttanut useita voittoja ja palkintosijoja uransa aikana, osoittaen vahvaa taitoa ja nopeutta rallin maailmassa.

Esapekka Lappi: 2016 WRC2 World Champion & 2014 European Rally Champion & 2012 Finnish Rally Champion

Yksi kommentti artikkeliin ”Sardinian MM-ralli: Lappi kärjessä, Rovanperä tekee nousua”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.