Singapore ja Marina Bay GP: perjantain harjoitukset

Alfa Romeo F1 -tiimillä oli tuottelias harjoituspäivä Singaporen kuumuudessa: kahdessa kiireisessä sessiossa Marina Bayn radalla tiimi pystyi aloittamaan Hinwilissa viimeisen Monzan kilpailun jälkeen tuotettujen päivitysten arvioinnin, sekä valmistautumaan yhteen kaudesta kovimmista ja fyysisesti vaativimmista kilpailuista.

Radalta saadut ensimmäiset merkit ovat positiivisia, mutta yön aikana tarvitaan vielä lisäaskel eteenpäin, jotta ollaan kilpailukykyisiä huomisen aika-ajoissa.

Valtteri Bottas (77):
Alfa Romeo F1 Team Stake C43 (Chassis 02/Ferrari)
FP1: 14th / 1:34.802 (25 kierrosta)
FP2: 10th / 1:33.105 (24 kierrosta)

Tänään on ollut kokonaisuudessaan positiivinen päivä: saimme positiivista palautetta Singaporeen tuomistamme päivityksistä, jotka lisäsivät kuormaa ja vakautta auton takaosaan, ja tunne oli hyvä. Vauhtimme näytti olevan suunnilleen kymmenen parhaan joukossa, mutta meidän on työskenneltävä sen parissa tänä iltana löytääksemme sen pienen lisän, jotta olemme siellä huomenna, kun se ratkaisee. Tavoitteenamme on saada pisteitä jälleen tänä viikonloppuna: uskon, että meillä on mahdollisuus siihen, jos saamme kaiken oikein. Tietenkin tällaisella radalla, jossa ohittaminen on edelleen vaikeaa, on tärkeää päästä aika-ajoissa suotuisaan asemaan

Valtteri Bottas

Zhou Guanyu ( 24):
Alfa Romeo F1 Team Stake C43 (Chassis 03/Ferrari)
FP1: 18th / 1:35.456 (25 kierrosta)
FP2: 17th / 1:33.575 (25 kierrosta)

On ollut mielenkiintoista ajaa uudella radan asettelulla: pidän melko paljon tehtyistä muutoksista radalla, se on luultavasti hieman vähemmän stressaavaa ja hieman hauskempaa ajaa. Muutokset antavat enemmän mahdollisuuksia ohittaa, mutta se on silti haaste. Päivämme sujui melko sujuvasti, sillä pystyimme suorittamaan ohjelmamme: emme tehneet yhtään ajoa pehmeillä renkailla aamulla, ja vain yhden ajon iltapäivällä melko sekavalla kierroksella. Uskon, että olemme lähempänä kuin ajat antavat ymmärtää, ja hyvällä parannuksella huomenna voimme nousta muutamia sijoituksia. Meidän on viimeisteltävä asetustemme yksityiskohdat ja valmistauduttava hyvin aika-ajoihin: oikean tilan löytäminen kierroksemme valmistelua varten on ratkaisevaa, erityisesti kun koko kenttä ryhmittynee viimeisessä sektorissa.

Zhou Guanyu

Lähde: https://www.sauber-group.com/motorsport/f1-news/2023-singapore-grand-prix-friday/

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.