Tulevasta Test Drive -autopelistä julkaistiin Hong Kongin ympäristöön sijoittuva kruisailuvideo

PAN Vision Finlandin jakelemasta ja NACONin julkaisemasta Test Drive Unlimited Solar Crown -autopelistä julkaistiin pelin alfaversioon perustuva esittelyvideo, jossa kurvaillaan sekä kaupungissa että maastossa.

Test Drive Unlimited Solar Crown ei ole pelkkä autopeli, jossa ihaillaan nopeita autoja ja kolutaan läpi tarkkaan rajattuja kilparatoja. Enemmänkin kyseessä on luksuselämäntyyliä ja Hong Kongin kaupunkia mallintava ajopelikokemus, jossa toki ajellaan hulppeilla autoilla, mutta myös nautitaan ensiluokkaisesta elämästä muutoinkin kuin radoilla ajaen.

Pelin uudella esittelyvideolla tutustutaan autoilevaan elämäntapaan kaupungin kaduilla ja myös sen ulkopuolella. Radiokanavilta soiva musiikki luo omaa tunnelmaansa kaupungin rakennusten lailla ja tuo lisäsävyä ajamiseen. Yksityiskohdat, kuten risteyksissä käytettävät suuntavilkut tuovat pelin lähemmäs oikean maailman ajamista kuin ralli- tai kilparatojen kisailua. On myös hyvä huomata, että Hong Kongissa on vasemmanpuoleinen liikenne.

Peliä esittelevä versio on vielä alfavaiheessa ja peliin onkin luvassa monenlaisia kohennuksia niin graafisesti kuin pelattavuudenkin osalta. Lopullisessa versiossa on vaikuttava valikoima upeita arvostetuilta autovalmistajilta. Mukana ovat esimerkiksi Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge ja Apollo, joilla ajamisesta pelaaja pääsee nauttimaan. Lisäksi omia autojaan pääsee myös tuunaamaan monin eri tavoin.

Test Drive Unlimited Solar Crown ilmestyy alkuvuonna 2024 sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16

.Lisätietoja
http://testdriveunlimited.com

Yksi kommentti artikkeliin ”Tulevasta Test Drive -autopelistä julkaistiin Hong Kongin ympäristöön sijoittuva kruisailuvideo”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.