Vedonlyönti – jännitystä elämään rahapeleillä

Unibet kuuluu internetin suurimpiin ja tehokkaimpiin vedonlyöntiyhtiöihin, jolloin se luonnollisesti haluaa tarjota asiakkailleen pelimarkkinoiden kilpailukykyisimmät ja parhaat kertoimet.

Uhkapelejä pelatessa pelaajan tulee olla aina täysi-ikäinen eli 18-vuotias, jotta voi sivustolla pelata. Ikä todennetaan rekisteröitymis -vaiheessa, jolloin asiakas antaa pelisivulle täydelliset yhteystiedot, eli henkilö sekä pankkitiedot. Pelisivusto pitää tiedot tallessa ja tietenkin salaisina pankkimaailmasta tunnetun SSL- tekniikkaa käyttäen.

Vedonlyönnissä Unibet vedonlyönti sivusto käyttää vain ja ainoastaan tunnettuja rahansiirto menetelmiä, näin jokainen saa turvallisen vedonlyönti kokemuksen. Itse vedonlyönti onnistuu niin live veikkauksena ottelun aikana kuin jo ennen otteluakin. Valitset siis vain haluamasi kohteet, joista veikkauksen teet.

Unibetin uusi käänteentekevä tapa vedonlyöntiin on Action Betting. Tämä tapa antaa mahdollisuuden veikata haluamaansa kohdetta salaman nopeaan tahtiin. Ideana tässä toimii, että pelaaja voi lyödä vetoa esimerkiksi seuraavasta maalista, rajaheitosta ja jopa seuraavasta korista. Kiteytettynä siis lyöt vetoa ottelun aikana ja menetelmä tarjoaa mahdollisuuden veikata tapahtuman tai ottelun lopputulosta kuluvan 60 sekunnin aikana.

Nopeat kotiutukset vedonlyöjille

Kun onni suo ja voitat vedonlyönnissä, niin luonnollisesti voitot haluat mahdollisimman nopeasti itsellesi.  Ennen ensimmäistä kotiutusta suorittaessa pelaajan pitää pystyä todentamaan oma henkilöllisyytensä. Eli pelaaja toimittaa vedonlyönnin järjestäjälle kopion virallisesta dokumentista kuten ajokortista tai passista.  Dokumentit toimitetaan suoraan vedonlyönnin välittäjälle henkilöllisyyden todistamiseksi.

Ensimmäisen kerran jälkeen kotiutus on helpompaa sekä nopeampaa. Nettilompakkojen välityksellä kotiutukset saapuvat asiakkaan pankkitilille viimeistään 48 tunnin kuluessa. Jos käyttää pankki- tai luottokortteja kotiutukset tulevat yleisesti noin 3-7 arkipäivän kuluessa.

Pelaajan kannattaa itse muistaa seurata sekä lukea ajankohtaisia infoja tulevista otteluista, tapahtumista sekä kampanjoista, jotta pääsee haluamiinsa tapahtumiin heti kättelyssä käsiksi.

Vastuullista pelaamista

Vedonlyöntifirmat haluavat tietenkin, että pelaaminen on vastuullista, rentouttavaa ja kaiken lisäksi tietenkin mukavaa! Usein yhtiöt tiedostavat, että pelaamiseen voi aina liittyä ongelmia sekä vaaroja. Esimerkiksi panostusmäärät kohteisiin voivat olla aivan liian suuria pelaajan tuloihin nähden.

Pelaaja voikin siis pysyä kohtuudessa laatimalla itselleen päivittäisen, viikoittaisen tai jopa kuukausittaisen peli budjetin. Loppujen lopuksi tietysti vastuu pelaamisesta aina pelaajalla itsellään.

Siispä pelaajan kannattaakin aktivoida niin sanottu todellisuus hälytys, joka kertoo pelaajalle, milloin pelikäyttäytyminen voi vaikuttaa huolestuttavalta. Tämä on pop-up ilmoitus, joka kertoo, kuinka kauan pelaaja on yhtäjaksoisesti ollut aktiivisena pelisivustolla.  Pelaaja voi myös jäädyttää pelitilinsä määrittelemättömäksi ajaksi, vaihtoehtoja on 24 tunnista jopa kuuteen kuukauteen. Tällöin siis pelaaja ei pääse tililleen kirjautumaan pelaamista varten.

Laaja ja monipuolinen kohdevalikoima vedonlyöntisivuilta

Pelaajille on tärkeää, että nettivedonlyönnissä pelattavat kohteet eivät pääse koskaan loppumaan. Vedonlyöntisivuston nohteita löytyy myös vaativampaakin makuun. Myöskin eri vuodenajan urheilulajit otettu huomioon, tarjolla on niin kesä- kuin talviurheiluakin.

Erilaiset vedonlyöntiin erikoistuneet sivustot tarjoavat myös mielenkiintoisia ja suosittuja pitkä- ja tulosvetoja ja erilaisia erikoisvetoja. Valikoimasta löytyy usein myöskin hyvin suositut Asian Handicap- vedot sekä mielenkiintoiset over/under vedot.

Pelaajalla siis on hyvin runsas valikoima erilaisia vedonlyöntikohteita. Kohteina voi löytyä myös ”maailmanpolitiikan arkipäivää” siis voit lyödä vetoa, vaikka euroviisuissa voittajasta tai presidentin vaaleista. Myös lemmikin omistajat huomioitu sivustolla ja pääset vaikka veikkaamaan jopa vinttikoirakilpailuja.

Suosituimpia vedonlyöntikohteita taitavat kuitenkin olla jalkapallo, jääkiekko, NBA- koripallo, erilaiset moottoriurheilut, hevosurheilu, tennis ja jopa Ranskan ympäriajot.

Lopuksi vielä kerrottakoon, että eri vedonlyöntisivustot tarjoavat erilaisia etuja ja bonuksia asiakkailleen eivätkä ne rajoitu vain uusiin asiakkaisiin. Etuja on mahdollista ansaita vaikkapa kutsumalla ystävä sivustolle. Näin pääset mukavasti lyömään vetoa ilmaiseksi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.