Seuraa William Alatalon F3-kautta alusta alkaen – Viaplayn Formula-kokonaisuus täydentyy F2 ja F3 -kilpailuilla

Formulakausi alkaa todenteolla ensi viikolla, jolloin Bahrainissa kisataan Formula 1-kisojen lisäksi myös F2 ja F3 -pikkuluokissa. Elisa Viihde Viaplay näyttää kaikki aika-ajot sekä osakilpailut suorina lähetyksinä. Kaikki osakilpailut selostetaan suomeksi, aika-ajot näytetään englanninkielisellä selostuksella. Selostajana F2 ja F3 -kilpailuissa toimii Mikko Reitti ja kommentaattorina Aaro Vainio.

F2-kausi alkaa Bahrainista 18.3. ja päättyy marraskuussa Abu Dhabissa järjestettäviin kisoihin. F2-osakilpailuviikonloppuja kertyy kauden aikana yhteensä 14. F3-kausi alkaa samoin Bahrainista mutta päättyy syyskuussa Italian Monzan-kisoihin. Osakilpailuja F3:ssa kertyy yhteensä yhdeksän kappaletta.

Suomalaisittain F3-kausi on tällä kaudella erityisen kiinnostava, sillä sarjassa ajaa nuori suomalaiskuljettaja William Alatalo. Alatalo ajoi viime kaudella Formula Regional -sarjassa mutta teki alkuvuodesta sopimuksen sveitsiläisen Jenzer Motorsport -tallin kanssa siirtymisestä Kansainvälisen autourheiluliiton F3-sarjaan.

”F2 ja F3 -luokat on ponnahduslauta tuleville F1-kuljettajille, joten on hienoa päästä avaamaan nuorten kuljettajien edesottamuksia katsojille. On myös kova juttu, että F3-luokassa meillä on suomalainen kuljettaja ja pääsemme seuraamaan Williamin tekemistä koko kauden. F2 ja F3 -luokkien kilpailuthan on tunnetusti kovaa vääntöä ja innolla odotankin jo ensi viikonloppua kun lähtövalot syttyvät ensimmäisen kerran!”, sanoo Viaplayn asiantuntija Aaro Vainio odottaen kauden alkua.

”Moottoriurheilutarjontaamme voi nyt todellakin kutsua kattavaksi. Autourheilun kuninkuusluokan seuraamista täydentää mukavasti myös F2 ja F3 -sarjat. Suomenkielinen selostus tekee siitä tietysti katsojalle maukkaampaa ja olemme todella ylpeitä saadessamme juuri Aaro Vainion sitä Mikon vierelle kommentoimaan!” kertoo Viaplayn F1-tuottaja Iiro Harjula.

Kaikki F2 ja F3 -osakilpailut aika-ajoineen ovat katsottavissa suorina lähetyksinä Elisa Viihde Viaplay -palvelussa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.