Alfa Romeo: Unkarin GP:n harjoitusten satoa

Alfa Romeo F1 Team Stake palasi toimintaan Hungaroringilla kahden perjantain harjoitussession aikana Unkarin Grand Prix -kilpailussa. Vaikka ensimmäistä harjoitussessiota häiritsivät pari punaista lippua ja sekavat sääolosuhteet, Valtteri Bottas ja Zhou Guanyu hyödynsivät aikansa radalla parhaalla mahdollisella tavalla, keräten tärkeitä tietoja insinööreille välirenkailla. Toisen session aikana keskityttiin paketin optimointiin, joka esiteltiin viimeksi Silverstonessa, harjoitellen sekä kisasimulaatioita että aika-ajokierroksia keskikovilla renkailla, joita käytetään Q2:ssa huomenna.

Tiimi analysoi nyt harjoitussessioiden aikana kerättyjä tietoja, tavoitteenaan ottaa vielä yksi askel eteenpäin huomisen aika-ajosession edellä Budapestissa.

Saavutimme kunnon ajon toisen harjoitussession aikana, toisin kuin ensimmäisessä, jossa pystyimme ajamaan vain kourallisen kierroksia kahden punaisen lipun vuoksi. Keskipitkät renkaat tuntuvat toimivan hyvin autossamme, vakaus tuntui hyvältä, mikä on erityisen tarpeellista tällä radalla. Kaiken kaikkiaan voidaan sanoa, että se on ollut positiivinen oppimispäivä. Tietysti, kuten aina, Q3 on pääkohteemme huomenna, sillä näyttää siltä, että tämä ratalayout sopii autollemme paremmin; on vielä työtä tehtävänä, ja tärkeä sessio edessä huomenna. Aika-ajo tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen, uusien rengassääntöjen kanssa, ja odotan sitä innolla. Ponnistuksemme tänä iltana menee pakettimme hienosäätämiseen entisestään, jotta tulemme täysin valmistautuneina lauantaina.

Valtteri Bottas

Olen ollut melko tyytyväinen autoon tänään, huolimatta olosuhteista, jotka tarkoittivat, että meillä oli vain toinen harjoitussessio saadaksemme autosta kaiken irti. Tähän asti kaikki näyttää suuntautuvan oikeaan suuntaan, mutta on selvästi vaikea ennustaa, mitä aika-ajossa nyt tapahtuu. Tämän päivän tulosten perusteella näyttää siltä, että olemme vahvemmassa asemassa kuin Silverstonessa; on tietenkin mielenkiintoista nähdä, miten autamme suoriutuu kovilla renkailla Q1:ssa huomenna: kukaan ei vielä tiedä vastausta. Kaikkien olemisesta samalla rengasseoksella huomenna tulee haasteellista, ja me varmistamme, että optimoimme suorituskykyämme entisestään kolmannessa ja viimeisessä harjoitussessiossa aamulla saadaksemme kaiken potentiaalimme irti aika-ajoissa.

Zhou Guanyu

Valtteri Bottas (auton numero 77):
Alfa Romeo F1 Team Stake C43 (Runko 02/Ferrari)
FP1: 6:s / 1:41.032 (14 kierrosta)
FP2: 7:s / 1:18.085 (29 kierrosta)

Zhou Guanyu (auton numero 24):
Alfa Romeo F1 Team Stake C43 (Runko 03/Ferrari)
FP1: 8:s / 1:41.363 (9 kierrosta)
FP2: 9:s / 1:18.108 (31 kierrosta)

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.