FCRT Motorsport Service: jokkista

Me pyysimme erinäisissä Facebook ryhmissä tiimien ja kuskien sekä ajojärjestäjien yhteydenottoja, ja niistä sitten alkaa syntyä omaa sisältöään tänne sivustolle. Yksi ensimmäisistä ilmoittautuneista oli FCRT Motorsport Service Lempäälästä, josta tässä juttua.

Jokamiesluokkaa Lempäälästä

FCRT Motorsport Service, jokkista, eJokkista ja vaikka mitä moottoriurheiluun liittyvää! Ajopaikkoja löytyy usein naisten ja nuorten luokkaan, toki yleiseen ja senioreihinkin. Kannattaa kysyä aina.

Kilpakalustossa keskitytään luotettavuuteen, koska vapaa-aika on aina vähissä. Autot tehdään pääosin itse, kaaria lukuunottamatta. Valtamerkkinä tiimillä on Honda Civic. Syynä valintaan on hyvä ajettavuus, kohtuullisen tehokkaat moottorit. Autoilla ehtii kohtuullisen hyvin kun muistaa pääasian eli kaasua ei nosteta… Eksoottisempaakin kalustoa löytyy projektilinjalta, esim #joggisjagge eli S-type Jaguar ja sillä oltiin myös Reiskan Rähinöillä.

Varikoilla ja huoltohommissa koitetaan auttaa sen mitä vaan osataan ja pystytään.

Koitetaan muutenkin autella pikkuisen tarvitsijoita osallistumalla hyväntekeväisyyshommeleihinkin sen mitä ikinäkään auttaa voidaan. Ja avuntarvitsijoille sitä aikaa löydetään kyllä.

Otahan tiimi seurantaan Fb, Instagram ja Youtube. Tuu poikkeen sanalla varikolla. Meininki on rentoa, jutut ja vitsit on huonoja, mutta niitä on muuten paljon!!

Touko JM ja FCRT

Syväjärven Aino oli Preludella naisten luokassa hienosti 7.!!! Joonas päästeli keräilyissä, kuten Solistiyhtye Suomikin sanoitti, Ilmojen halki käy lentäjän tie. Eli pikku radaltapoistuninen vääntötilanteesta ja ajot jäikin siihen. 5 lähtöä kuitenkin tänään ja FCRT Preludea nähdään tämän hetken suunnitelmien mukaan 10.6. Jepualla ja FCRT Civic suunnistanee Ollin ja Erkon toimesta Somerolle 28.5.!!! Ei muuta kun penkalle ihmettelemään!!

Kuva: Se olis kisapäivä Honkajoella. Lauantaina palo nahka ja tänään olis hypotermian vuoro. Kello 10.00 alkaa kisat yleisellä luokalla ja Olli ajaa yleisessä ja EVK:ssa

Yksi kommentti artikkeliin ”FCRT Motorsport Service: jokkista”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.