Tehokas liikennevalvonta paljastaa päihtyneet kuljettajat

Sisä-Suomen poliisin liikennevalvonta paljastaa tehokkaasti päihtyneita kuljettajia. Kymmenen viimeisen viikon aikana poliisi on kirjannut yhteensä 502 rikosilmoitusta koskien päihtyneenä ajoa, joista 336 rattijuopumuksesta ja 166 törkeästä rattijuopumuksesta. Viikolla 40 poliisi kirjasi 32 rikosilmoitusta rattijuopumuksesta ja 16 rikosilmoitusta törkeästä rattijuopumuksesta.

Ajo-oikeudeton ja päihtynyt kuljettaja Virroilla

Liikenneyksikön partio valvoi liikennettä Virtaintiellä Virroilla 6.10.2021 noin kello 13.30, kun partio havaitsi ajoneuvon, jonka määräaikaiskatsastus oli myöhässä. Poliisi lähti ajoneuvon perään, joka pysähtyi liikerakennuksen parkkipaikalle. Kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman ja selvisi, että kuljettaja on aiemmin määrätty toistaiseksi voimassa olevaan ajokieltoon. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Kuljettaja määrättiin myös väliaikaiseen ajokieltoon. 

Päihtynyt kuljettaja Luhangalla

Poliisi valvoi yleistä järjestystä ja turvallisuutta Luhangalla 7.10.2021 noin kello 15.45, kun havaitsivat epäilyttävästi ajaneen kuljettajan Rentolantiellä. Poliisi pysäytti kuljettajan ja kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. 

Päihtynyt kuljettaja Mänttä-Vilppulassa

Poliisi sai hätäkeskuksen kautta ilmoituksen päihtyneestä asiakkaasta Mänttä-Vilppulassa sijaitsevassa myymälässä. Henkilö oli saapunut myymälään ajoneuvolla. Henkilökunta oli ottanut henkilön ajoneuvon avaimet haltuun ja henkilö oli lähtenyt poistunut myymälästä kävellen. Partion saapuessa paikalle asiakas oli jo poistunut paikalta. Partio tavoitti henkilön yksityisasunnosta ja henkilö puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Hänet kuljetettiin verikokeisiin terveysasemalle. Henkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. 

Kovaa ylinopeutta Kihniössä ja Tampereella

Poliisipartio ajoi Kihniössä tiellä 23 kohti Jyväskylää 6.10.2021 noin kello 23.30, kun vastaantulevalle ajoneuvolle mitattiin tutkalla nopeudeksi 175km/h, nopeusrajoituksen ollessa 100km/h. Partio lähti ajoneuvon perään ja pysäytti tämän tien reunaan linja-autopysäkille. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. 

Liikenneyksikön moottoripyöräpoliisi valvoi liikennettä 8.10.2021 noin kello 21.30 Lempääläntiellä Tampereella. Partio havaitsi kovaa ylinopeutta liikkuvan ajoneuvon kohti Lempäälää ja mittasi ajoneuvolle nopeudeksi 140km/h, nopeusrajoituksen ollessa 60km/h. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.