Virolaistiimi ALM Honda Racing kiinnostunut tuomaan kaksi TCR-autoa vuokralle kaudelle 2023

Italian TCR-sarjassa viime vuonna neljänneksi sijoittunut virolaistiimi ALM honda Racing on kiinnostunut TCR Finlandista. ALM:n tarkoituksena on tuoda kaksi autoa vuokralle FRC:n avauskaudelle. Läheisesti Hondan TCR-autot rakentavan JAS Motorsportin kanssa toimiva ALM Racing on kansainvälisesti tunnettu ja kilpailukykyinen tiimi.

TCR Finland on saamassa vahvistusta etelänaapuristamme, kun virolainen ALM Honda Racing on osoittanut kiinnostuksensa FRC:tä kohtaan. Kaudella 2022 Italian TCR-sarjassa kilpaillut ALM Honda Racing kilpailee JAS Motorsportin rakentamilla Honda Civic Type R TCR -autoilla. ALM Motorsportin tiimipäällikkö, myös Suomessa formulaluokissa aikanaan kilpaillut Martin Laur näkee Suomen mahdollisuutena menestyksekkäälle tiimilleen.

-TCR on yksi kaikkien aikojen suosituimmista vakioautosarjoista. Autoilla ajetaan kilpaa ympäri maailmaa, ja autokanta on laaja. Näen paljon potentiaalia Suomen omassa sarjassa. Kymmenen auton saaminen lähtöviivalle avausvuonna olisi jo kova saavutus, ja näkisin suosion lähtevän siitä nousuun. Meille tämä on mahdollisuus ajattaa autoja lähellä kotipaikkaamme, Laur kertoo.

Italian sarjasta ALM Honda Racingillä on vahvat näytöt. Neljäs tila tiimien sarjapisteissä sekä tiimin kuljettajan Mattias Vahtelin toinen sija alle 25-vuotiaiden kategoriassa kertovat tiimin suorituskyvystä sekä filosofiasta nuorten kuljettajien kanssa.

-Pyrimme luomaan sopivan paketin jokaiselle kuljettajalle ja kehittämään heitä TCR-autojen kanssa, oli kyseessä sitten herrasmieskuljettaja tai nuori lupaus. Nuorille kuljettajille pystymme tarjoamaan lisäksi mahdollisuuksia uran edistämiseen ALM:n kanssa.

ALM Honda Racing on lähellä Hondan TCR-autot jo pitkään rakentanutta JAS Motorsportia. JAS Motorsportilla on myös kokemusta Hondan sekä Acura NSX GT3-autoista. Läheinen suhde JAS:iin tuo paljon tärkeää osaamista myös ALM:lle.

-Tottakai meillä on omat, äärimmäisen ammattitaitoiset insinöörimme, mutta JAS:ilta saamamme tekninen tietotaito sekä insinööriosaaminen täydentävät laajaa tietopakettiamme. Tiimissämme ajaa myös kaksi JAS:in kehitysohjelmassa olevaa kuljettajaa, joten yhteytemme JAS Motorsportiin ja sitä kautta Hondaan on vahva, Laur päättää.

ALM Honda Racingillä on vuokrattavissa kaksi autoa tulevalle kaudelle. Lisätietoja antaa ALM Honda Racingin tiimipäällikkö Martin Laur.

TCR Finland-luokan vuosinumeron voi varata täältä.

Saunaan jouluna – eli joulusauna

Siinä missä kahvi kuuluu jouluun, kuuluu joulunaikaa myös joulusauna. Harvian teettämän kyselyn mukaan saunominen kuuluu jouluperinteeseen yli 80 prosentilla suomalaisista. Suosituin aika löylyille on aattoilta, jolloin saunoo 40 prosenttia vastaajista. Seuraavaksi suosituin aika on jouluaaton iltapäivä, jolloin saunoo lähes yhtä moni. Aamupäivällä saunoo 20 prosenttia. Sauna ja Suomen tuhannet järvet ovat hyvä yhdistelmä myös ulkomaalaisten turistien houkuttelemiseksi Suomeen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.