Can-Am esittelee Can-Am Origin -mallin

VALCOURT, Quebec, 8. elokuuta 2022 /PRNewswire/ — BRP Inc. (TSX:DOO; NASDAQ:DOOO) ilmoittaa ylpeänä, että nykyisten tuotelinjojen mallien sähköistämisen lisäksi se tarttuu tilaisuuksiin päästä uusille markkinoille mullistavien sähkötuotteiden avulla. Tänään BRP julkistaa kaksi ensimmäistä täyssähköistä Can-Am-moottoripyörien malliaan, jotka ovat Can-Am Origin ja Can-Am Pulse. Moottoripyöräperinteidensä pohjalta BRP muuttaa tehokkuuden dynamiikkaa ja avaa väylän uuden sukupolven kuljettajille ja sähköajoneuvojen harrastajille. Lisäksi BRP julkistaa täysin uuden Sea-Doo-tuotteiden perinteitä kunnioittavan sähköisen kantosiipilaudan nimeltään Sea-Doo Rise (vain englanti). Kaikki kolme tuotetta tulevat saataville vuoden 2024 puolivälissä.

”Tänään kehitystyömme nousee uudelle tasolle julkistaessamme toimialaa mullistavia sähkökäyttöisiä tuotteita, jotka parantavat kuluttajakokemusta maantiellä ja vesillä”, sanoi José Boisjoli, BRP:n toimitusjohtaja. ”Puoli vuosisataa sitten Can-Am ärjyi voittoisasti kilparadalla ja reittiajossa, ja nyt aloitamme jotain aivan uutta. Kaksi ensimmäistä sähköistä 2-pyöräistä malliamme Can-Am Origin ja Can-Am Pulse auttavat meitä valloittamaan takaisin moottoripyöräperinteemme luomalla jännittäviä ajokokemuksia kokonaan uudelle sukupolvelle.”

Boisjoli totesi lisäksi seuraavaa: ”Sea-Doo Rise -mallin myötä BRP pyrkii asiantuntemuksensa avulla valloittamaan uuden markkinaluokan ja asemoimaan yhtiön tulevaisuuden kasvumahdollisuuksia varten. Olemme asettaneet tavoitteeksemme olla johtava toimija vesiurheilualalla kantosiipilautojen käytön kasvattamisessa ja demokratisoinnissa. Aitoon BRP-tyyliin olemme suunnitelleet tuotteen, joka on helppokäyttöinen ja sopii kaikille taitotasoille, joten se on kaikkien veden päälle nousemaan haluavien ulottuvilla.”

Moottoripyöräperinteisiin tukeutuminen

Can-Am Origin on kunnianosoitus Can-Amin Track n’ Trail -perinteille. Tämä kaksoiskäyttöinen malli on suunniteltu tuomaan uusia elämyksiä sekä maantie- että reittiajoon nykyaikaisemman vaihtelevan ajoalustan kokemuksen mahdollistamiseksi. Can-Am Pulse on tasapainoinen ja ketterä moottoripyörä, jonka avulla kuljettajat voivat nauttia kokonaisvaltaisesti kaupungin energiasta ja muuttaa päivittäisen työmatkansa sähköiseksi ajonautinnoksi. Molemmissa malleissa on upea, nykyaikainen suunnittelu, joka on luotu ilmentämään huipputeknologiaa. Esimerkkinä tästä on tehokas LED-etuvalo, joka antaa ainutlaatuisen visuaalisen säväyksen. Molemmat mallit ovat myös helppokäyttöisiä ja helppoja ajaa sekä aloittelijoille että kokeneille kuljettajille. Ilman tavallista kytkintä ja vaihteistoa kuljettajat voivat vain kääntää kaasua ja ampaista liikkeelle. Kuluttajat arvostavat myös lähes äänetöntä ja tärinätöntä kokemusta sekä tasaista ja tarkkaa tehonsiirtoa jopa ahtaissa ja hitaissa tilanteissa. 

Vaikka kummallakin mallilla on oma erityinen muotoilunsa, ergonomiansa ja ominaisuudet tyydyttämään erilaisia tarpeita, molemmissa käytetään täysin uutta Rotax E-POWER -tekniikkaa, joka tuottaa maantielle sopivat nopeudet runsailla hevosvoimilla ja vääntömomentilla.

BRP aikoo julkistaa täydelliset tekniset tiedot elokuussa 2023, juuri ajoissa Can-Amin 50-vuotisjuhlan kunniaksi. Sillä välin kuluttajat voivat liittyä yhteisöön ja saada tietää ensimmäisten joukossa, milloin moottoripyöräilyn tulevaisuuden tuote on valmis lähtemään tien päälle, käymällä osoitteessa canammotorcycle.com

Vesiurheilualan tason nostaminen

Yli 50 vuoden ajan Sea-Doo on muuttanut vesijettiteollisuutta ja äskettäin ponttoniluokan tuotteita. Nykyisin kuuluisa tuotemerkki pyrkii demokratisoimaan kantosiipilaudat. Tämä uusi sähköinen kantosiipilauta tarjoaa erilaisia kokemuksia ja surffausasentoja taidoiltaan eritasoisille käyttäjille ja sopii täydellisesti koko perheelle ja niille, jotka haluavat nousta veden päälle ja nauttia urheilullisemmasta Sea-Doo-kokemuksesta.

Sea-Doo Rise on ainutlaatuinen, taitavasti suunniteltu innovatiivisilla ja dynaamisilla ominaisuuksilla, joilla lautaa voi muuttaa, kun ajajille kertyy käytön myötä kokemusta. Kantosiipilauttojen käytön aloittelijat voivat halutessaan ajaa vedessä ilman kantosiipeä tai käyttää siipiä osittain tai kokonaan, kun he ovat valmiita lautailemaan veden päällä. Erittäin helppokäyttöinen ja helposti ladattava täysin sähköinen Sea-Doo Rise tarjoaa mielenrauhaa minimoimalla huolet ja maksimoimalla hauskuuden vesillä!

Täydelliset tekniset tiedot julkistetaan elokuussa 2023. Pysy ajan tasalla uusimmista Sea-Doo Rise -tiedoista vierailemalla Sea-Doo-verkkosivustolla.

Varoitus tulevaisuuteen suuntautuvista lausumista
Tietyt tähän tiedotteeseen sisältyvät tiedot, mukaan lukien esimerkiksi lausunnot, jotka liittyvät BRP:n suunnitelmiin tuoda markkinoille uusia tuotelinjoja, tällaisten tuotteiden myyntiin tuomisen päivämääriin ja niiden vastaavien teknisten tietojen saatavuuteen, tuotteiden vaikutuksesta kuluttajien kokemuksiin ja BRP:n tulevaan kasvuun sekä yhtiön nykyisiin ja tuleviin liiketoiminta- ja strategisiin suunnitelmiin ja muut lausunnot, jotka eivät ole historiallisia tosiasioita, ovat ”tulevaisuuteen suuntautuvia lausumia” Kanadan ja Yhdysvaltojen arvopaperilakien mukaisessa merkityksessä. Tulevaisuuteen suuntautuvat lausumat tunnistetaan tyypillisesti käyttämällä terminologiaa, kuten ”saattaa”, ”tulee”, ”olisi”, ”pitäisi”, ”voisi”, ”odottaa”, ”ennustaa”, ”suunnittelee”, ”aikoo”, ”trendit”, ”merkit”, ”ennakoi”, ”uskoo”, ”arvioi”, ”näkymät”, ”ennustaa”, ”projektit”, ”todennäköinen” tai ”mahdollinen” tai näiden sanojen negatiivissävytteiset tai muut muunnelmat tai muut vertailukelpoiset sanat tai ilmaisut. Tulevaisuuteen suuntautuviin lausumiin sisältyy luontaisia riskejä ja epävarmuustekijöitä, ja ne perustuvat useisiin sekä yleisiin että erityisiin oletuksiin. BRP varoittaa, että sen oletukset eivät välttämättä toteudu ja että nykyiset taloudelliset olosuhteet tekevät sellaisista olettamuksista epävarmempia, vaikka ne olisivat tekohetkellään perusteltuja. Tällaiset tulevaisuuteen suuntautuvat lausumat eivät ole takuita tulevasta suorituskyvystä, ja niihin liittyy tunnettuja ja tuntemattomia riskejä, epävarmuustekijöitä ja muita tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa sen, että BRP:n todelliset tulokset tai suorituskyky poikkeavat olennaisesti näkymistä tai tällaisten lausumien olettamista tulevista tuloksista tai suorituskyvystä. Tarkemmat tiedot ja kuvaukset näistä ja muista tekijöistä on julkaistu BRP:n vuosittaisessa tietolomakkeessa, joka on päivätty 24.3.2022.

Tietoja BRP:stä

Olemme maailman johtava moottoriurheilutuotteiden, propulsiojärjestelmien ja veneiden valmistaja yli 80 vuoden kokemuksella innovaatioista ja kuluttajien huomioinnista. Alan johtavien ja erottuvien tuotteiden portfolioomme kuuluvat Ski-Doo- ja Lynx-moottorikelkat, Sea-Doo-vesikulkuneuvot ja -ponttonit, Can-Amin tieliikenne- ja maastoajoneuvot, Alumacraft- ja Quintrex-veneet, Manitou-ponttonit ja Rotax-propulsiojärjestelmät veneisiin sekä Rotax-moottorit mikroautoihin ja harrasteilmailuun. Täydennämme tuotelinjastoamme osilla, lisävarusteilla ja vaatetusmallistolla, jotka on suunniteltu parantamaan ajokokemusta. Vuotuinen 7,6 miljardin Kanadan dollarin liikevaihtomme tulee yli 120 maasta, ja työllistämme yli 20 000 motivoitunutta ja ammattitaitoista ihmistä.

www.brp.com
@BRPNews

Ski-Doo, Lynx, Sea-Doo, Can-Am, Rotax, Alumacraft, Manitou, Quintrex ja BRP-logo ovat Bombardier Recreational Products Inc:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.