Onnittelut Tuukka Taposelle!

EM-SARJAN 3. KAUDELLA 2020!!!

Viimeisessä EM-osakilpailussa noin 10 kuljettajalla oli vielä mahdollisuuksia EM-mitaliin.

Omalta osalta viimeinen osakilpailu ei mennyt ihan nappiin. Onneksi takana oli jo kahdesta ensimmäisestä EM-osakilpailusta sijat 1 ja 4.Hopea sijalta lähdettiin tämän päivän viimeiseen EM-finaaliin ruudusta 14. Kaikki pistettiin peliin. Kärki pääsi alussa karkuun ja viimeiselle kierrokselle startattiin sijalta 8, mutta tallikaverin kanssa otettiin sen verran yhteen, että lopputuloksena täydestä vauhdista 360 piruetit ja maaliin sijalla 16.EM-sarjan loppupisteissä otettiin tällä kertaa kolmas.

Uran ensimmäinen EM-mitali tuntuu hyvältä. Tällä kertaa edessä oli kaksi parempaa. Seuraavissa arvokisoissa koitetaan puristaa miehestä ja kalustosta taas napsu enemmän irti.Suoraveto luokkien EM-mitaleista ei suomalaiset ole viime vuosina hirveesti päässeet nauttimaan. Kaksi viimeistä EM-mitalistia löytyy niinkin kaukaa kuin vuosilta 2009 ja 2010 eli kymmenen vuoden takaa.

Nämä mitalit Suomelle toivat aikoinaan kaikkien tuntemat Aaro Vainio ja Teemu Suninen. On hienoa kuulua tästä päivästä eteenpäin noiden kaverien kanssa samaan mitaliporukkaan.

Matka jatkuu tänä iltana Italian Gardalle

Ensi viikolla ajetaan WSK-Euro sarjan 2. ja 3. osakilpailu. Tuossa sarjassa Minimies on ensimmäisen osakilpailun jälkeen sijalla 3.Iso kiitos kaikille, jotka on ollut matkan varrella tukena.

Koitetaan tehdä tulosta tästä eteenkin päin 💪. Photos by: Umbertø

Teksti: TUUKKA TAPONEN

Fraenkel#tonykartracingteam#vortex#kohtalasports#flyingfinnacademy#teamdecens#cfacademy#supers#ajardos#carvista#pihapalvelupihlainen#pohjoissuomentekniikkapalvelu#highmetal#akrbetoni#evgraphics#tomileivo

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.