VARTA tukee T Sport Bernau -kilpa-ajotiimiä ratakuorma-autoilun mestaruussarjassa

Teknologiakumppani ja sponsori VARTA tukee T Sport Bernau -tiimiä tämän vuoden kilpailukaudella. Tiimi on kilpaillut FIA:n ratakuorma-autoilun Euroopan mestaruussarjassa menestyksellä jo vuosia. Kumppanuuden ansiosta VARTA voi osoittaa AGM-akkujensa tehon erittäin vaativissa olosuhteissa.

Brittiläinen T Sport Bernau -kilpa-ajotiimi odottaa innolla toukokuussa alkavaa uutta kautta. Legendaarisilla radoilla, kuten Nürburgring ja Le Mans, ajetaan kahdeksan kilpailua, joihin odotetaan jopa 400 000 katselijaa. Yhteistyö VARTAn kanssa tekee tiimin tämänvuotisesta ratakuorma-autoilukaudesta entistäkin onnistuneemman.

T Sport Bernau on käyttänyt VARTA-akkuja kilpakuorma-autossaan ja kuorma-autoa kuljettavassa rekassaan jo pitkään. Tulos: VARTAn AGM-akut täyttävät tiukimmat vaatimukset purku-varaussyklin vakauden sekä tärinän- ja lämmönkestävyyden osalta – sekä tiellä että kilparadalla. Sen ansiosta VARTA on vahva kumppani, joka voi nyt tukea T Sport Bernau -tiimiä entistäkin paremmin teknisellä osaamisellaan. ”Akkumme ovat 100-prosenttisesti luotettava vaihtoehto ajoneuvokalustoon – ja kuorma-autoilun kilpa-ajotiimeille”, kertoo Clariosin jälkimarkkinointijohtaja Guido Schneider. Clarios on VARTA-autonakuista vastaava yritys.

T Sport Bernaun tiimipäälliköt Melanie Derflinger ja Tim Frost sanovat näin: ”Tämän vuoden kilpakuorma-autossamme on entistäkin enemmän teknisiä innovaatioita. Uskomme niiden parantavan kilpailukykyämme ja tuovan tiimillemme uusia kumppaneita, joiden kanssa on antoisa työskennellä.”

Kestävää kehitystä tukeva teknologia-alusta

FIA:n ratakuorma-autoilun Euroopan mestaruussarjasta on tulossa kestävää kehitystä tukevan teknologian johtava alusta myös maantiekuljetusalalla. Esimerkiksi viime kaudesta alkaen kaikki osanottajat ovat ajaneet 100-prosenttisesti uusiutuvalla polttoaineella. T Sport Bernau on ottanut askeleita myös entistä ympäristöystävällisempään suuntaan. Askeleisiin kuuluu VARTA-akkujen käyttö suljetulla kierrätyksellä. Suorituskykynsä ansiosta nämä akut edistävät monien polttoainetta säästävien innovaatioiden kehittämistä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.