Imatranajot sujuivat rauhallisissa tunnelmissa

Poliisi valvoi aktiivisesti liikennettä ja poliisipartiot pyrkivät näkymään tien päällä mahdollisimman kattavasti tapahtuman aikana

Viikonlopun aikana oli ihmisiä runsaasti liikkeellä Imatran keskustassa ja Koskenpartaan kävelykadulla, mutta poliisin tietoon ei ole tullut erityisiä liikenne- tai järjestyshäiriöitä sunnuntai-iltapäivään mennessä.

Hälytystehtäviä oli normaaliin kesäviikonloppuun verrattuna hieman enemmän. Päihtyneitä otettiin poliisin suojiin 7 henkilöä. Päihtyneenä säilöön otetut olivat pääosin muualta kuin Imatralta. Rikosilmoitusten määrän perusteella ei ollut nähtävissä merkittävää eroa tavalliseen kesäviikonloppuun verrattuna. 

Poliisi puhallutti kaikkiaan n. 300 kuljettajaa viikonlopun aikana. Perjantai-iltana klo 22.25 Imatralla vt 6:lla epäillään miehen ajaneen henkilöautolla huumausaineiden vaikutuksen alaisena ja ilman ajo-oikeutta.

Nopeusvalvonnan yhteydessä suurin nopeus mitattiin Lappeenrannassa perjantai-iltana klo 22.10 vt. 6:lla. Moottoripyöräpoliisi mittasi moottoripyörän keskinopeudeksi 187 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 100km/h. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus nimikkeellä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Imatralla sunnuntaiaamuna klo 04.53 löytyi Vuoksen rantavedestä kuollut mies. Vainajalla oli päällään ulkoiluvaatteet. Poliisi selvittää vainajan henkilöllisyyttä ja on aloittanut kuolemansyyn tutkinnan. Asiaan ei epäillä liittyvän rikosta.   Poliisi kiittää hyvin sujuneesta tapahtumasta, vaikka sääolosuhteet olivat kisavieraille aika ajoin haastavat.

Rikosuutiset.com kertoo poliisin tiedotteista enemmänkin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.