Bottas ja Alfa-Romeo tulevasta Itävallan GP viikonlopusta


Alfa Romeo F1 -tiimi matkustaa Itävaltaan kymmenenteen osakilpailuun vuoden 2023 Formula 1 -maailmanmestaruussarjassa. Kaksi kymmenen parhaan joukkoon sijoittumista takanaan tiimi suuntaa Styriaan jatkamaan positiivista jaksoaan ja puristamaan suorituskykyä irti C43-autostaan.

Suuntaessamme Itävaltaan olemme päättäneet jatkaa viime kilpailuissa näyttämäämme positiivista suuntausta. Kanadasta saavutettu lisäpiste oli arvokas palkinto tiimille, ja tiedämme, että jokainen piste voi tehdä eron kauden lopussa. Meillä oli hyvä kilpailuvauhti Montrealissa, mikä osoitti, että C43 voi taistella kymmenen parhaan joukossa. Nyt keskitymme parantamaan aika-ajojen suorituksiamme, ja tiimi on työskennellyt kovasti tämän tavoitteen eteen viime viikkoina: kilpailuvauhtimme on hyvä, ja paremmat lähtöpaikat voivat helpottaa työtä pisteiden metsästyksessä. Itävallan Grand Prix’ssä järjestetään kauden toinen Sprint-tapahtuma, ja tiedostamme, miten se voi lisätä arvaamattomuutta: yhden harjoitussession ollessa käytettävissä kaiken onnistuminen parhaalla mahdollisella tavalla on ratkaisevaa.

Alessandro Alunni Bravi, tiimin edustaja

Tiimin saavuttama kymmenen parhaan joukkoon sijoittuminen Kanadassa lisäsi motivaatiotamme entisestään. Tavoitteemme on jatkaa hyvää virettämme ja jatkaa pistesarjaamme. Koko urani ajan olen nauttinut kilpailemisesta Spielbergissa: olen saavuttanut täällä hyviä tuloksia, mukaan lukien ensimmäinen palkintokoroke ja kaksi voittoa. Sprint-tapahtuman muodon ja vähemmän radalla vietetyn harjoitusajan vuoksi on tärkeää saada oikea tunne auton kanssa jo alusta alkaen ja rakentaa siitä eteenpäin, erityisesti aika-ajoihin keskittyessä. Tiedämme, että meillä on potentiaalia menestyä, ja jos jatkamme työmme tekemistä, pysymme taistelussa kymmenen parhaan joukosta.

Valtteri Bottas (auto 77)

Suunnatessamme Itävaltaan odotan paluuta viime aikoina osoittamiimme hyviin suorituksiin. Useita kilpailuja on vielä jäljellä, ja paljon pisteitä on meidän ulottuvillamme, jos jatkamme edistymistä. Pari kilpailua sitten käyttöön ottamamme päivityspaketti tekee eron, ja olen valmis antamaan kaikkeni radalla saadakseni siitä kaiken potentiaalin esiin. Tiedämme, että jo kymmenyksen ero voi tehdä suuren eron aika-ajoissa: Sprint-viikonloppuna tämä on vielä merkittävämpää. Meidän on pysyttävä keskittyneinä ja pysyttävä huippukunnossa koko viikonlopun ajan: tällä tavoin saavutamme vielä parempia tuloksia.

Zhou Guanyu (auto 24)

Lähde: https://www.sauber-group.com/motorsport/f1-news/2023-austrian-grand-prix-preview/

Yksi kommentti artikkeliin ”Bottas ja Alfa-Romeo tulevasta Itävallan GP viikonlopusta”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.